Selecteer een pagina

ONs verhaal

Kans + Actie = Impact

Met dat gedachtegoed is in 2003 Enactus Nederland opgericht. Na uitbreiding in verschillende steden in het hele land, begon in Groningen ook in 2016 een stichting onder het vaandel van Enactus. Vanuit deze stichting is Selfles ontstaan, gericht op de  ciculaire maatschapij  en door het creëeren van duurzame producten.

Waarom

Wij geloven in een wereld waarin hergebruiken de norm is. Op dit moment zijn er voor verschillende verpakkings producten circulaire systemen, helaas bestaat er op dit moment nog niet een circulair systeem voor glazen wijnflessen. Met onze lampen hopen wij mensen bewust te maken van de mogelijkheden in een circulaire samenleven en aandacht te creëren voor duurzaamheid 

Hoe

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text.

Wat

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text.

HET PROBLEEM

Ondanks dat wij in Nederland een relatief goede glasverwerking hebben blijft het voor ons een probleem dat in tegenstelling tot plastic flessen en bierflessen en geen circulair systeem in voor wijnflessen. Wij zijn van mening dat hergebruik van producten belangrijk is in een wereld waarin weggooien de norm is. Daarvoor willen wij lege wijnflessen en ander glaswerk wat anders in de glasbak zou belanden een tweede kans te geven. Door met onze lichtobjecten upcycling letterlijk in de spotlights te zetten hopen wij naast een onwijs gaaf product neer te zetten ook het besef bij mensen te creëren duurzaam om te gaan met onze wereld!